CiM ASSESSORS ASSOCIATS
CiM ASSESSORS ASSOCIATS          

Avís legal

En cumpliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de "Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Elecrónico (LSSICE)" s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació comercial:
CiM ASSESSORS ASSOCIATS Gabinet d'Assessors Tributaris

Pere Carmona López

 

Número d'identificació fiscal:
46516422A

Domicili:
Madoz, 33, bxs. 
08911 - Badalona

E-mail:
cmassociats@apttcb.es

Telèfon:
93 389 35 98

Fax:
93 384 08 23

 

Aquest lloc ha estat creat per la empresa CiM ASSESSORS ASSOCIATS Gabinet d'Assessors Tributaris, amb caràcter informatiu i per a l'ús personal dels usuaris.  Mitjançant aquest avís legal, es pretén regular l'accés i ús a aquest espai web, així com la relació entre l'espai web i els seus usuaris.  Accedint a aquest espai web s'accepten els següents termes i condicions:  l'accés a aquest espai web es responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aques espai web no pressuposa establir cap tipus de relació comercial entre  CiM ASSESSORS ASSOCIATS Gabinet d'Assessors Tributaris y l'usuari.

 

L'accés i la navegació a aquest espai web pressuposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'us contingut en ella.

 

El titular del espai web pot oferir serveis o productes que podràn trobarse sotmesos a unes condicios particulars pròpies que, segons els casos, supleixin, complementin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

 

 

Segueix-nos a les Xarxes Socials

Visiteu la nostra Aula, trobareu informació sobre temes puntuals, d'actualitat, breu, útil i constantment renovada

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© CiM ASSESSORS ASSOCIATS Gabinet d'Assessors Tributaris